Rotterdam Zombie Walk 2016

De Doden nemen de stad over op 29 oktober

St Tocado/Stagnation organiseert voor de derde keer een Halloween event op zaterdag 29 oktober : de enige echte Rotterdamse Zombiewalk.

Honderden zombies zullen een route door de binnenstad van Rotterdam gaan waggelen.

Op 29 oktober zal de zombiewalk om 20:00 uur vanaf het Schouwburgplein een ronde door de binnenstad maken. Route: Schouwburgplein, Korte Lijnbaan, Lijnbaan, Binnenwegplein, Coolsingel, Stadhuisplein en daarna terug naar het startpunt.

Deelname aan de walk is gratis! Je moet wel voor een mooie zombie make up en kleding zorgen.

Maar je kan jezelf ook door ons professionele team laten opmaken (kleding moet je zelf verzorgen)

 

Professionele Zombie Make Over

 klik hier om kaarten voor een zombie make-over te kopen. Er zijn maar 300 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

In de kleedkamers van de Schouwburg zullen vanaf 16:00 uur ploegen van  professionele make up artists aanwezig zijn om deelnemers tot zombies om te vormen met gebruik van make up en Latex maskers.   

Iedereen die zelf voor een zombieoutfit en make up hebt gezorgd mag gratis meelopen, maar als je echt een make over wilt krijgen die in The Walking Dead niet zou misstaan kan gebruik maken van onze professionele Make Up Artiesten. De kaartverkoop voor de zombificaties loopt via het kassasysteem van de Schouwburg. 

Iedereen die zich door onze Make Up Artists laat behandelen krijgen een polsbandje en gratis entree voor één van de afzonderlijke Halloween programmeringen/afterparties in Ro-Town, Vibes, Bar 3 , Kino en op het Stadhuisplein.

 

 

Afterparties

 

Deelnemers kunnen na de walk zelf beslissen naar welke van de aangesloten locaties te gaan om het daar georganiseerde programma mee te maken. Er is een Rock en een Dance programmering:

De link naar de kaartverkoop voor de professionele zombieficaties en gratis toegang tot een van de afterparties komt 19 september online. Kaarten worden dit jaar via de webshop Schouwburg verkocht. De link naar deze kaarten kan je echter alleen op onze site en FB ppagina vinden.

Er zijn niet meer dan 300 kaarten voor de profesionele make up beschikbaar en er voor elke afterparty zijn er beperkte gratis kaarten beschikbaar. Voor deze kaarten geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 

visit The Rotterdam Zombie Walk Face Book Page

 

De Rotterdamse Zombiewalk wordt gesponsord door Kyrolan en Koorn&Co.